Το BHMAGAZINO ξεναγείται αποκλειστικά από τον καθηγητή Νίκο Σταμπολίδη στις Βασιλικές της Ελεύθερνας

Αυτή την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με το ΒΗΜΑ.

Το BHMAGAZINO που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με το ΒΗΜΑ παρουσιάζει τους αρχαιολογικούς χώρους της Ελεύθερνας με αποκλειστική ξενάγηση από τον κ. Νίκο Σταμπολίδη.

Ο διαπρεπής καθηγητής αρχαιολογίας και Γενικός Διευθυντής του Μουσείου Ακρόπολης Νίκος Σταμπολίδης μιλάει για την μεγάλη ανακάλυψη της Παλαιοχριστινιακής Ελεύθερνας, μας παρουσιάζει τις Βασιλικές αποκαλύπτοντας τα μυστικά τους και παράλληλα σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Ο Νίκος Σταμπολίδης έφερε στο φως την αρχαία πόλη και την νεκρόπολη της Ελεύθερνας. Μία εκπληκτική αποκάλυψη που ήδη έχει στρέψει το διεθνές ενδιαφέρον του επιστημονικού κόσμου στην περιοχή της Κρήτης.

Ακόμα στο BHMAGAZINO θα μάθουμε τα τελευταία επιτεύγματα στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα για τον υπέροχο κόσμο του καφέ, θέματα για το βιβλίο, τα εικαστικά, τους νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς, την μουσική.

Ένα ακόμα συναρπαστικό ταξίδι στο χώρο του πολιτισμού, των διεθνών τάσεων, τα εικαστικά και τους ανθρώπους που ξεχωρίζουν για το έργο τους ξεκινά και αυτή την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με το BHMAGAZINO.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.