Πάγωσε το κοινό εχθές βράδυ Τετάρτη όταν η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα, κατέρρευσε στην σκηνή του κατάμεστου Ηρωδείου.

Η Μαρινέλα πραγματοποιούσε τη πολυαναμενόμενη συναυλία της στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού. Όμως, ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι της έπεσε λιπόθυμη επί σκηνής μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών.

Η 86χρονη τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Υγεία για τις απαιτούμενες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο Ηρώδειο.

Η ανακοίνωση διακοπής της συναυλίας της Μαρινέλλας

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλα  θεωρείται κρίσιμη, ενώ από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της ερμηνεύτριας βρίσκονται η κόρη και η εγγονή της.

Αρχικά, η Μαρινέλλα υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του «Υγεία» για τη Μαρινέλλα αναφέρει:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Η στιγμή που καταρρέει πάνω στην σκηνή

«Σοκαρισμένοι» παρακολούθησαν οι θεατές του Ηρωδείου την Μαρινέλλα να καταρρέει πάνω στην σκηνή, λίγο μετά την έναρξη της συναυλίας της.

Η ερμηνεύτρια τραγουδούσε την επιτυχία «Εγώ και Εσύ», το τρίτο κατά σειρά τραγούδι του ρεπερτορίου της, ερμηνεύοντας τον στίχο «Θεέ μου μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε», όταν ξαφνικά άρχισε να χάνει κάποιες ανάσες και να τρέμει, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα κατέρρευσε επί σκηνής μπροστά στο παγωμένο βλέμμα των θεατών που είχαν κατακλύσει το θέατρο για να ακούσουν τις μεγάλες επιτυχίες της.

Η συναυλία διακόπηκε και οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να αποχωρούν από τον χώρο του αρχαίου ρωμαϊκού θεάτρου, σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν από τους υπευθύνους του χώρου.