Αγωνία για την Μαρινέλλα που κατέρρευσε χθες Τετάρτη βράδυ επί σκηνής σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο, καθώς υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό.

Παγωμένοι παρακολουθούσαν τα όσα έγιναν πάνω στην σκηνή του Ηρωδείου οι θεατές, που είχαν κατακλύσει το θέατρο, για να απολαύσουν την σπουδαία ερμηνεύτρια στην πολυαναμενόμενη συναυλία της.

Στο τρίτο τραγούδι, η σπουδαία ερμηνεύτρια άρχισε να χάνει τις ανάσες της και την ώρα που τραγουδούσε τον στίχο «Θεέ μου, μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε», κατέρρευσε επί σκηνής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία όπου και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ.

Στο πλευρό της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο Ηρώδειο, καθώς και η κόρη και η εγγονή της.

Αρχικά, η Μαρινέλλα υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ όπως δήλωσε στο Mega η Ματίνα Παγώνη είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

«Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι τα πιο δύσκολα – Η Μαρινέλλα είναι δυνατή γυναίκα, θα το παλέψει»

Η Ματίνα Παγώνη ευχήθηκε στη Μαρινέλλα περαστικά και ανέλυσε την κατάσταση της υγείας της. Όπως είπε «ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό είναι βαρύ και πολύ επικίνδυνο και θέτει σε κίνδυνο της ζωή του ασθενούς».

Δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη, όπως είπε, αν δεν περάσουν δύο με τρεις μέρες. «Τότε οι γιατροί θα έχουν μια πρώτη εικόνα και θα μπορούν να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά έχουν βραδεία εξέλιξη, θέλουν χρόνο», πρόσθεσε η κ. Παγώνη.

Σημείωσε ωστόσο, ότι η Μαρινέλλα είναι μια δυνατή γυναίκα και όπως έχει αποδείξει θα το παλέψει πάρα πολύ.

«Δίνει μάχη για τη ζωή της η Μαρινέλλα»

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί στο ΕΡΤNews και την εκπομπή «Συνδέσεις» αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της μεγάλης ερμηνεύτριας, ευχόμενος περαστικά.

«Είναι ένας άνθρωπος που δίνει μια μεγάλη μάχη αυτή τη στιγμή για τη ζωή του. Έχει πάθει ένα εγκεφαλικό και έχει μια σοβαρή μάχη. Πιστεύουμε ότι θα πάει πάρα πολύ καλά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά. Προφανώς το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση σε όλο τον ελληνικό λαό. Δεν υπάρχει αμφιβολία» πρόσθεσε ο υπουργός.

Πόλεμος στο X για το βίντεο με την κατάρρευσή της

Λεπτά αργότερα από την κατάρρευση της 86χρονης τραγουδίστριας βίντεο και εικόνες από το σοκαριστικό περιστατικό κατέκλυσαν τα social media, με τους θαυμαστές της να της εύχονται περαστικά, αποθεώνοντάς την, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν στην δημοσιοποίηση των βίντεο που την δείχνουν να χάνει τις αισθήσεις της και να καταρρέει επί σκηνής.

Υπενθυμίζεται ότι η 86χρονη τραγουδίστρια νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Υγεία» και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη.

Δείτε τις αντιδράσεις στα social media

Μηνύματα και ευχές στην Μαρινέλλα

Από την πρώτη στιγμή, στα social media υπήρξαν ευχές για ταχεία ανάρρωση και μηνύματα αγάπης για τη Μαρινέλλα.

Από την πλευρά του ο Νίκος Χατζηνικολάου ανήρτησε στο X μια κοινή τους φωτογραφία και ανέφερε: «Προσεύχομαι για εσένα αγαπημένη μου».

«Ευχομαι από καρδιάς να είναι όλα καλά» της ευχήθηκε και η Ρούλα Κορομηλά με μία φωτογραφία στο Instagram.