Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της πυραυλικής επίθεσης στο Βόρειο Ισραήλ

Απανωτές είναι οι εκρήξεις στο βόρειο Ισραήλ, καθώς το σύστημα αεράμυνας Iron Dome καταρρίπτει ρουκέτες της Χεζμπολάχ.

Την στιγμή που το Iron Dome αναχαιτίζει δεκάδες ρουκέτες που εξαπολύει η Χεζμπολάχ σε ισραηλινό έδαφος, κοντά στη μεθόριο με τον Λίβανο, κατέγραψε το MEGA.

Κάποιες ρουκέτες χτύπησαν σπίτια στο χωριό Σάφεντ. Οι κάτοικοι λένε πως τα πλήγματα της Χεζμπολάχ είναι όλο και πιο συχνά.

«Χθες το βράδυ είχα μια πολύ δύσκολη συζήτηση με την κόρη μου, η οποία βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ. Μου είπε: ”τι περιμένεις”; Της είπα ότι δεν θέλω να φύγω. Αλλά σήμερα δεν έχω άλλη επιλογή», αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής.

Ένα ακόμη σπίτι στο βόρειο Ισραήλ έγινε στόχος της φιλοϊρανικής οργάνωσης. Όπως φαίνεται και στα πλάνα, η ρουκέτα της Χεζμπολάχ πέρασε από τον τοίχο, έπεσε στο σαλόνι του σπιτιού καταστρέφοντας τα πάντα. Ευτυχώς εκείνη την ώρα το αντρόγυνο βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο και κατάφερε να σωθεί.

Τραυματίστηκαν δύο άνδρες

Σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές, στο κιμπούτς Σάαρ δύο άνδρες τραυματίστηκαν σοβαρά από χτύπημα της Χεζμπολάχ.

Τις τελευταίες 24 ώρες οι σειρήνες του πολέμου στο βόρειο Ισραήλ ηχούν ασταμάτητα. Οι κάτοικοι βρίσκονται σε πανικό καθώς τουλάχιστον 150 ρουκέτες έχουν εκτοξευτεί από την Χεζμπολάχ, με πολλές από αυτές να έχουν καταλήξει στα σπίτια των κατοίκων.

Οι ρουκέτες είναι γεμάτες με μεταλλικά θραύσματα με στόχο να προκαλέσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη καταστροφή, λένε οι κάτοικοι.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.