Gisele Pelicot: Πήγα γιατί δεν είχα τι να κάνω παραμονή Πρωτοχρονιάς, λέει ένας εκ των βιαστών της

Τι λέει ο ένας εκ των δεκάδων βιαστών της 72χρονης - Πώς τον προσέγγισε ο Dominque Pelicot για να τον πείσει να βιάσει τη γυναίκα του.

Συνεχίζεται στη Γαλλία η πολύκροτη υπόθεση της Gisele Pelicot που για πολλά χρόνια βιαζόταν ναρκωμένη από τους άνδρες που έβρισκε ο άνδρας της, Dominque Pelicot, στο διαδίκτυο.

Η κατάθεση ενός εκ των βιαστών της, του 37χρονου Andy Rodriguez, πατέρα δύο παιδιών, προκαλεί ακόμα μια φορά αποτροπιασμό. Ο Rodriguez, που είπε ότι πίνει και κάνει ναρκωτικά από τα 14, παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με την Gisele Pelicot, αρνήθηκε όμως τον βιασμό.

Αυτός, όπως και πολλοί από τους άλλους κατηγορούμενους, ισχυρίζονται ότι δεν είχαν ιδέα ότι η 72χρονη ήταν ναρκωμένη και υπέθεσαν ότι όλα ήταν μέρος ενός «συναινετικού σεναρίου» μεταξύ του Pelicot και της συζύγου του.

«Ήμουν σε ένα μπαρ, όταν ένας άνδρας με πλησίασε και μου είπε «αρέσεις στη γυναίκα μου, θα ήθελες να κοιμηθείς μαζί της ενώ εγώ θα παρακολουθώ;» Συμφώνησα και συνέβη το ίδιο βράδυ, ήταν παραμονή  Πρωτοχρονιάς καθώς δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω. Είχα τσακωθεί με τα αδέρφια μου λόγω της συνήθειας μου να πίνω και να παίρνω ναρκωτικά και έτσι πήγα στο σπίτι του Pelicot. Δεν είχα ποτέ πρόθεση να βιάσω την κ. Pelicot» είπε, με εκείνη να τον κοιτάει και να κουνάει το κεφάλι της.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.