Κίνηση: Εμφραγμα στους δρόμους της Αθήνας – Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός

Κίνηση σημειώνεται στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας - Με δυσκολίες οι μετακινήσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό.

Αυξημένη είναι για ακόμα μία μέρα η κίνηση στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, ενώ καθυστερήσεις και δυσκολίες σημειώνονται στον Κηφισό και την Αττική Οδό.

Ειδικότερα, προβλήματα παρουσιάζουν η λεωφόρος Αθηνών – Κορίνθου από το Δαφνί μέχρι τα διυλιστήρια, στην έξοδο, στην Αθηνών – Λαμίας από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού έως την Αχαρνών, στην έξοδο, αλλά και στην είσοδο από την Αττική Οδό έως τα ΚΤΕΛ.

Παράλληλα, καθυστερήσεις σημειώνονται και στη λεωφόρο Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, καθώς και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας. Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί και στη Βασιλίσης Σοφίας και Βασιλέως Κωνσταντίνου. Την ίδια ώρα, στην Καλλιρρόης, στη λεωφόρο Συγγρού στην άνοδο και στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως η κίνηση είναι αυξημένη.

Τέλος, πρόβλημα αντιμετωπίζεται και στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά.

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό, οι οποίες φτάνουν μέχρι και πάνω από μισή ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο, στο δρόμο Μεταμόρφωση μέχρι την Κηφίσιας οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 15 με 20 λεπτά. Ενώ στη διαδρομή Φυλής με Κηφισίας ξεπερνάνε τη μισή ώρα.

Από την άλλη πλευρά, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις είναι μικρότερες, αφού από Πλακεντίας μέχρι την Κηφισίας, φτάνουν τα 10 με 15 λεπτά.

Επίσης, και στον Περιφερειακό του Υμηττού, στη διαδρομή από Αγία Παρασκευή μέχρι την Κηφισίας, οι οδηγοί θα χρειαστεί να αναμένουν από 15 μέχρι και 20 λεπτά, για να τη διασχίσουν.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.