Ακόμη ένα περιστατικό, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο των περιστατικών νεανικής βίας.

Μετά την υπόθεση με την 14χρονη στη Γλυφάδα άλλη μία σοβαρή υπόθεση νεανικής βίας εκτυλίχτηκε στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης που οδήγησε στη σύλληψη των ανηλίκων δραστών και στη διακομιδή στο νοσοκομείο των ανήλικων, τραυματισμένων θυμάτων.

Ανήλικοι δράστες και θύματα

Οι ανήλικοι δράστες, έξι των αριθμό, 14 και 15 χρονών, το βράδυ της 22-09-2024, επιτέθηκαν σε έναν 16χρονο και μία 14χρονη. Συγκεκριμένα ένας εξ αυτών χτύπησε με μεταλλική σωλήνα τον νεαρό στο κεφάλι ενώ οι υπόλοιποι άσκησαν σωματική βία στην κοπέλα.

Διακομίστηκαν τραυματισμένοι

Ο 16χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ το κορίτσι που δέχτηκε χτυπήματα σε όλο της το σώμα, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Κατασχέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς

Στην κατοχή του ενός εκ των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενος σουγιάς ενώ στον τόπο του συμβάντος βρέθηκε και κατασχέθηκε ο μεταλλικός σωλήνας που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Οι συλληφθέντες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών σε αδύναμα άτομα, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.