Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν χθες (23/9) στην Ομόνοια. Λίγο μετά τις 18:00 έπεσαν πυροβολισμοί στη συμβολή των οδών Κρήτης και Ακομινάτου, πίσω από την πλατεία Βάθης, με τις Αρχές να βλέπουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας που δέχθηκε τα πυρά είναι αλβανικής καταγωγής, είχε καταδικαστεί για φόνο και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 ετών. Οι δράστες πυροβόλησαν μέσα από διερχόμενο τζιπ τουλάχιστον επτά φορές προς την καφετέρια που καθόταν το θύμα.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε διαμπερές τραύμα στον ώμο από σφαίρα και τον έβαλαν στο χειρουργείο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Στο μικροσκόπιο το όπλο και οι κάμερες ασφαλείας

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τους κάλυκες που εντόπισαν στο σημείο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το όπλο που χρησιμοποίησαν είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλη παράνομη ενέργεια σύμφωνα με το MEGA.

Επίσης, αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων στη γύρω περιοχή, καθώς θέλουν να δουν τις κινήσεις του οχήματος που χρησιμοποίησαν οι δράστες.