Στο «κόκκινο» βρίσκεται για ακόμα μία ημέρα, η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Απροσπέλαστα είναι κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, ενώ καθυστέρηση υπάρχει και στην Αττική Οδό. Την ίδια στιγμή, που τα περισσότερα αυτοκίνητα στο κέντρο να είναι σταματημένα.

Ειδικότερα, δυσκολίες παρουσιάζει η Αθηνών – Κορίνθου στην έξοδο, ενώ η Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα. Παράλληλα, έντονη συμφόρηση παρατηρείται στην Πέτρου Ράλλη, στην Αλεξάνδρας και στη Μεσογείων. Ταυτόχρονα, πρόβλημα υπάρχει στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στη Λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα.

Η Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα, η Βασιλίσσης Κωνσταντίνου, η Καλιρρόης και η Λεωφόρος Συγγρού στην άνοδο βρίσκονται στο «κόκκινο». Οι οδηγοί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος από Άλιμο προς Καραϊσκάκη, καθώς και στο αντίθετο ρεύμα, θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή. Ενώ και στη Βάρη Κορωπίου υπάρχουν καθυστερήσεις.

Κίνηση και στην Αττική Οδό

Μεγάλη συμφόρηση έχει και στην Αττική Οδό με της καθυστερήσεις να φτάνουν μέχρι και τα 20 λεπτά.

Αναλυτικότερα, προς αεροδρόμιο οι δρόμοι που αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα είναι από Μεταμόρφωση μέχρι Κηφισίας, κυρίως στην είσοδο από Λαμία. Ενώ μικρότερη είναι η καθυστέρηση στην έξοδο για Λαμία, η οποία φτάνει α 10 λεπτά.

Την ίδια στιγμή, πρόβλημα εντοπίζεται και στο δρόμο προς Ελευσίνα. Στο ρεύμα από Πλακεντίας έως Κηφισίας η καθυστέρηση αγγίζει τα 10 λεπτά. Στην ίδια κατάσταση είναι και η έξοδος για Λαμία.