Διονύσης Πρώιος: «Δεν ξέρουμε αν ήταν ατύχημα ή συνέβη κάτι άλλο»

Ο πρώην παίκτης του Masterchef Διονύσης Πρώιος σκοτώθηκε με την ίδια μηχανή που είχε σκοτωθεί ο γιος του το 2015.

Ο πρώην παίκτης του Mastechef Διονύσης Πρώιος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του και λίγες ώρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή. Οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών ανέφεραν ότι θα έκανε χειρουργείο στο κεφάλι, όπου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, τελικά όμως ο οργανισμός του δεν άντεξε.

Μιλώντας στο Happy Day του Alpha ο στενός φίλος του μάγειρα, Κίμωνας Πάττας, αναφέρει: «Μου τηλεφώνησε ο αδελφός του από την Αργεντινή την Παρασκευή το απόγευμα και μου είπε ότι δεν έχει επαφή με τον Διονύση και ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο νοσοκομείο, στο Γεννηματάς, και με ρώτησε αν μπορούσα να πάω από εκεί να δω τι γίνεται». «Όταν έφτασα, ο Διονύσης ήταν ακόμα εν ζωή. Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα. Εκεί ήταν μαζεμένοι κάποια ξαδέλφη του και μία κοπέλα που είχε σχέση ο Διονύσης παλιά» ανέφερε.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ιατροδικαστική εξέταση.

«Δεν έχουμε την ιατροδικαστική εξέταση αλλά δεν έχουμε το πόρισμα θανάτου, ούτε το πόρισμα της τροχαίας ακόμα. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, δεν έχει γίνει ακόμα ιατροδικαστική εξέταση για να γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή αν συνέβη κάτι άλλο. Γνωριζόμασταν 25 χρόνια» κατέληξε ο Κίμων Πάττας.

Ο γιος του πέθανε με τον ίδιο τρόπο

Με τον ίδιο τρόπο είχε φύγει από τη ζωή και ο γιος του Διονύση Πρώιου, Μιχάλης. Ο νεαρός είχε πεθάνει οδηγώντας την ίδια μηχανή που οδηγούσε και ο πατέρας του. Ο Διονύσης Πρώιος είχε αναφερθεί πολλές φορές στον γιο του μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.
«Όταν συνέβη το δυστύχημα, βρισκόμουν στην Αργεντινή για να επισκεφθώ τους δικούς μου. Για περίπου μία ώρα όλοι γνώριζαν το νέο εκτός από εμένα. Είχε έρθει ο αδελφός μου να με πάρει και να με πάει στο σπίτι της μητέρας μας. Θυμάμαι να κοιτάζω τον αέρα να παίζει με τις κορυφές των δέντρων και να σκέφτομαι «Τι ωραία μέρα». Νομίζω το είπα και στον αδελφό μου, ο οποίος ήξερε ήδη τα πάντα. Μόλις φτάσαμε σπίτι, με βρήκε η νύφη μου και μου ανακοίνωσε ότι Μιχάλης σκοτώθηκε» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του. […] Προσπάθησα να κάνω τον Μιχάλη έναν ωραίο «αλήτη». Να έχει τρόπους, να είναι ανεκτικός, να αγαπά την τέχνη, να στηρίζεται στις δυνάμεις του.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.