Με την 1η αγωνιστική του Champions League ξεκίνησε το πρόγραμμα των τριών μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη φετινή έκδοση τόσο της διοργάνωσης των «αστεριών» όσο και σε αυτές των Europa League και Conference League, θα έχουμε και την ευκαιρία να απολαύσουμε τη νέα, ανανεωμένη εκδοχή τους!

Η Betsson, από την πρώτη μέρα των ομίλων του Champions League πρόσφερε πάνω από 500 στοιχηματικές επιλογές ανά ζευγάρι, με εξαιρετικές αγορές για live, έτοιμα παρολί, Bet Builder, ειδικά στοιχήματα, αλλα και Ενισχυμένες Αποδόσεις  που εκτόξευσαν τις αποδόσεις σε ασυναγώνιστες τιμές!

Επίσης καθημερινά στην Betsson μπορείτε να βρείτε απίστευτες προσφορές* αλλά και εντυπωσιακά τουρνουά στοιχήματος.

Τι είναι ακριβώς όμως το League Phase στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στις οποίες συμμετέχουν ο Ολυμπιακός (Εuropa League), ο ΠΑΟΚ (Europa League) και ο Παναθηναϊκός (Conference League);

Πλέον, μετά και από την ολοκλήρωση των τριών προκριματικών γύρων και των πλέι οφ, δεν υφίσταται η φάση των 8 ομίλων με τους 32 συλλόγους, αλλά υπάρχει η League Phase, η οποία είναι ένα πρωτάθλημα 36 ομάδων, τα αποτελέσματα των οποίων προσμετρούνται σε μια ενιαία βαθμολογία!

Πιο αναλυτικά, κάθε σύλλογος θα αντιμετωπίσει 8 διαφορετικούς αντιπάλους, 4 εντός και 4 εκτός. Οι 8 πρώτοι της τελικής κατάταξης θα προκριθούν απευθείας στη φάση των «16», ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 9-24 θα διεκδικήσουν σε μεταξύ τους ζευγάρια τα υπόλοιπα 8 εισιτήρια. Οι 12 τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας θα αποκλειστούν από τη συνέχεια της κάθε διοργάνωσης.

Δεδομένου ότι τα κριτήρια ισοβαθμίας δεν έχουν να κάνουν πλέον με τα μεταξύ τους ματς, αλλά κατά σειρά με τη διαφορά τερμάτων, την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, τις νίκες, τις εκτός έδρας νίκες και στη συνέχεια και τα μεταξύ τους παιχνίδια (αν έχουν συναντηθεί), οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να κυνηγούν το γκολ μέχρι το τέλος, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη και προσφέροντας ακόμη πιο πλούσιο θέαμα στο κοινό!

Η μεγάλη ώρα για πλούσιο θέαμα και σπουδαίες συγκινήσεις έφτασε, με φοβερές αναμετρήσεις των καλύτερων ομάδων στην Ευρώπη και με την πλατφόρμα της Betsson να προσφέρει αμέτρητες επιλογές για στοίχημα!

*Στις προσφορές ισχύουν όροι και προϋποθέσεις