Ιδιοκατασκευή ήταν το παιχνίδι crazy dance που σκότωσε τον 19χρονο Γιάννη στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, σύμφωνα με το πόρισμα του διορισμένου πραγματογνώμονα, που κατατέθηκε χθες το βράδυ (19/9) στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας. Μάλιστα είχε γίνει και συρραφή με άλλα εξαρτήματα!

Ο διορισμένος από την Αστυνομία πραγματογνώμονας Λάμπρος Γκλαβόπουλος παρέδωσε το πόρισμα χθες Πέμπτη αργά το βράδυ. Πηγές ανέφεραν ότι στην πολυσέλιδη έκθεση αναφέρεται σε κάθε σημείο του μηχανήματος όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος, με τις παρατηρήσεις για τις ελλείψεις και τα προβλήματα.

Ήδη στην Aστυνομία έχει κατατεθεί και το πόρισμα του έκτακτου τεχνικού ελέγχου στο συγκεκριμένο παιγνίδι που διενήργησε ύστερα από αίτημα του πατέρα η εταιρεία TUV που πιστοποιεί λούνα παρκ. Πηγές της Voria.gr σημείωναν ότι και σε αυτό το πόρισμα γίνεται αναφορά σε μεγάλο αριθμό ελλείψεων.

Η κατάθεση του πορίσματος θα επιταχύνει την εισαγγελική έρευνα καθώς αναμένεται να κληθούν για να δώσουν εξηγήσεις πρόσωπα που εμπλέκονται με το δυστύχημα.