Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Ομίλου Alter Ego Media με το more.com, οι συνδρομές της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» είναι πλέον διαθέσιμες μέσα από την δημοφιλή πλατφόρμα αγορών.

Για να εγκαινιάσει την είσοδο του στο more.com, ΤΟ ΒΗΜΑ σχεδίασε ειδικές προνομιακές τιμές για τους νέους συνδρομητές του, ενώ καλωσορίζει εκείνους που θα επιλέξουν τις συνδρομές των έξι ή των δώδεκα μηνών με πρόσβαση για το ίδιο διάστημα, χωρίς επιπλέον χρέωση, στην ψηφιακή έκδοση της The Wall Street Journal, της οποίας αποτελεί Publishing Partner.

Αποκτήστε συνδρομή στο «Βήμα της Κυριακής»

Κάθε εβδομάδα, η ιστορική εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» καλύπτει την πολιτική, την εσωτερική και τη διεθνή επικαιρότητα με ρεπορτάζ, αναλύσεις, αρθρογραφία, συνεντεύξεις και ειδικά γραφήματα.

Κάθε Κυριακή, μαζί με ΤΟ ΒΗΜΑ κυκλοφορούν ειδικές εκδόσεις, ένθετα που καλύπτουν κάθε φάσμα της επικαιρότητας και περιοδικά που εκδίδονται αποκλειστικά από την εφημερίδα.

Συνδρομή: Το Βήμα της Κυριακής, Απλή Έκδοση

Αποκτήστε συνδρομή στην απλή έκδοση του «Βήματος της Κυριακής», για να παραλαμβάνετε κάθε Κυριακή στη διεύθυνσή σας την εφημερίδα στην έντυπη μορφή της και επιπλέον:

-τα ένθετα Β2, Οικονομικός Ταχυδρόμος, International Edition (σε συνεργασία με τη Wall Street Journal)

-τις ειδικές εκδόσεις Autohub, ΟΠΑ News, Υγεία, Μαθητικές Εφημερίδες

-το ΒΗΜΑgazino, το περιοδικό με τις διεθνείς αποκλειστικότητες.

Οι διαθέσιμες συνδρομές μπορούν να έχουν διάρκεια:

· 3 μήνες (περιλαμβάνονται 13 εκδόσεις του «Βήματος της Κυριακής»)

· 6 μήνες (περιλαμβάνονται 26 εκδόσεις του «Βήματος της Κυριακής)

· Ετήσια (περιλαμβάνονται 52 εκδόσεις του «Βήματος της Κυριακής»)

Συνδρομή: Το Βήμα της Κυριακής, Πλήρης Έκδοση

Αποκτήστε συνδρομή στην πλήρη έκδοση του «Βήματος της Κυριακής», για να παραλαμβάνετε κάθε Κυριακή στην πόρτα σας όσα περιλαμβάνονται στην απλή έκδοση και επιπλέον:

· Τα νέα και ανανεωμένα περιοδικά του «Βήματος» (Vita, Harper’s Bazaar, Grace, Ελληνική Κουζίνα, Τα Πεντανόστιμα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, Wine Guru, Sixty και Διακοπές).

· Τις ειδικές εκδόσεις του «Βήματος» με ποικίλη και ενδιαφέρουσα θεματολογία.

· Λογοτεχνικά, ιστορικά και επιστημονικά βιβλία που κυκλοφορούν τακτικά μαζί με την εφημερίδα «Το Βήμα», συμπεριλαμβανομένης της σειράς συλλογικών τόμων που εκδίδει η ίδια η εφημερίδα, υπό τον γενικό τίτλο «Το Βήμα στην Ιστορία».

Οι συνδρομές είναι διαθέσιμες αποκλειστικά για διευθύνσεις εντός Αττικής.

Ανακαλύψτε τις συνδρομές του Βήματος.