Την Πέμπτη το πρωί, αν κανείς περνούσε μια βόλτα από το καφενείο της Βουλής, θα έβλεπε έξω στον διάδρομο την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Παύλο Πολάκη να έχουν έναν έντονο διάλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαφωνία τους αφορούσε σε μια τηλεοπτική εμφάνιση της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης. Πάντως, έληξε γρήγορα και οι δύο αργότερα κάθισαν μαζί στο τραπέζι των καπνιζόντων παρέα με τον Χρήστο Γιαννούλη. Από το συγκεκριμένο τραπέζι πέρασαν και παλιοί φίλοι τους, όπως ο πρώην υπουργός Γιάννης Μουζάλας, η Νατάσα Γκαρά, αλλά και ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Οζγκιούρ Φερχάτ.

Παρεμπιπτόντως, η κ. Γκαρά επιστρέφει στο γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή μετά την παραίτηση της Έλενας Παπαδοπούλου, για την οποία οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες μιλούν με τα καλύτερα για το διάστημα που συνεργάστηκαν μαζί της.

Στο ακριβώς από πίσω τραπέζι καθόταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μόνος του με συντροφιά τσιγάρο και καφέ συγκεντρωμένος για το νομοσχέδιο που συζητείται στην Ολομέλεια.

Η απομόνωση του Ευάγγελου Αποστολάκη

Όμως, υπήρχε ένα άλλο πρόσωπο που κέντρισε το ενδιαφέρον. Στο διπλανό τραπέζι από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο κάθισε ο Ευάγγελος Αποστολάκης. Τον τελευταίο καιρό απουσίαζε από τη Βουλή, ενδεχομένως να ήταν δυσαρεστημένος από τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Για λίγη ώρα, επέλεξε να καθίσει στο τραπέζι του Νικήτα Κακλαμάνη. Όμως αργότερα έμεινε μόνος του με τον φρέντο εσπρέσο που συνηθίζει να πίνει.

Αν κανείς τον ρωτούσε γιατί κάθεται μόνος του και όχι με τους συναδέλφους του απαντούσε ότι δεν επιθυμεί να κάνει «ανούσιες» συζητήσεις.

Για λόγους ευπρέπειας, δεν θα πούμε ακριβώς τη λέξη που χρησιμοποίησε. Παρόλα αυτά, νωρίτερα, η κάμερα της Ολομέλειας τον έπιασε να έχει έναν σύντομο διάλογο με την Κατερίνα Νοτοπούλου. Το τι μπορεί να συζήτησαν παραμένει ένα μυστήριο, αλλά σίγουρα θα είχαν να πουν πολλά.