ΣΥΡΙΖΑ: Έξαλλη η Γεροβασίλη με τις «ψευδείς διαρροές» από την Πολιτική Γραμματεία

Βγήκε αιφνιδιαστικά από τo κτήριο κι απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους για να ξεκαθαρίσει τη θέση της η αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Μέχρι να τελειώσει η συνεδρίαση και να υπάρξει ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου δεν ισχύουν όσα διαρρέονται και είναι συνειδητά για να τορπιλίσουν μια κατάσταση» κατήγγειλε η Όλγα Γεροβασίλη απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην Κουμουνδούρου για την κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής είχε εκνευριστεί με τις «κατασκευασμένες και ψευδείς διαρροές», όπως τις χαρακτήρισε, ενόσω το όργανο του κόμματος συνεδρίαζε πίσω από κλειστές πόρτες. Μάλιστα η ίδια διέψευσε ότι έθεσε εκ νέου ζήτημα για το πόθεν έσχες των υποψήφιων προέδρων στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κατασκευασμένο ό,τι παίρνετε – Συνειδητός τορπιλισμός»

«Δεν είπα ποτέ για πόθεν έσχες σήμερα» μετέφερε σχετικώς η κ. Γεροβασίλη. Διευκρίνισε ότι έθεσε ως ερώτημα εάν θα συζητηθεί το θέμα των προϋποθέσεων ή αν θα παραπεμφθεί στην Κεντρική Επιτροπή. «Ό,τι παίρνετε είναι απολύτως κατασκευασμένο και ψευδές» εξήγησε.

«Θα ανοίξουμε θέμα προϋποθέσεων ή θα το κλείσουμε οριστικά για να μην σέρνεται;», διερωτήθη σχετικώς και κατέληξε επιμένοντας πως «όλα τα αλλά καταγγέλλονται ως συνειδητός τορπιλισμός της διαδικασίας».

Τα υπόλοιπα μέλη είχαν ενημερωθεί για την απόφασή της να μιλήσει δημοσίως.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.