Η Κέιτ Μίντλετον επιστρέφει στα καθήκοντά της μετά από τη θεραπεία της κατά του καρκίνου.

Η πριγκίπισσα αναλαμβάνει και πάλι τις βασιλικές της υποχρεώσεις, μόλις μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος της θεραπείας της.

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση στο Παλάτι του Ουίνσδορ με μέλη από το Royal Foundation Center for Early Childhoos. Στόχος της ήταν να συζητήσουν για την εκστρατεία της, για τα πρώιμα παιδικά της χρόνια, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Βασιλικής οικογένειας.

Όπως αναφέρει το Βασιλικό Ίδρυμα, η Early Years προσπαθεί να δημιουργήσει έναν «καλλιεργήσιμο κόσμο», ο οποίος θα εστιάζει στη δημιουργία υγιών και ευτυχισμένων παιδιών, κατά των αναπτυξιακών τους ετών.

Παράλληλα, το Γραφείο Τύπου της Βασιλικής οικογένειας σημειώνει ότι η Κέιτ Μίντλετον υποδέχτηκε μόνη της την αντιπροσωπεία. Την ίδια στιγμή που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βρίσκεται σε ταξίδι, προκειμένου να συναντηθεί με στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων.

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, κοινή προστάτιδα, για το Βασιλικό Ίδρυμα του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα μια συνάντηση για τα πρώτα έτη της παιδικής ηλικίας στο Κάστρο του Ουίνδσορ», ανέφερε η ανακοίνωση.

Οι εκπρόσωποι της πριγκίπισσας δεν έχουν κάνει προς το παρόν κάποιο σχόλιο για την επιστροφή της.

Ωστόσο, το Παλάτι του Κέσινγκτον επιβεβαίωσε ότι αυτή είναι η πρώτη της επίσημη συνάντηση.