Πού δίνουν νέο ραντεβού Καραμανλής και Σαμαράς

Οι δύο πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθούν και πάλι σε μια μεγάλη εκδήλωση και θα είναι μάλιστα και ομιλητές.

Οι κοινές εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς βγάζουν ειδήσεις.

Είναι πολύ πιθανόν μου λένε, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης,  ότι οι δύο πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς να συναντηθούν και πάλι σε μια μεγάλη εκδήλωση και να είναι μάλιστα και ομιλητές. Και για να σας το κάνω ακόμα πιο ενδιαφέρον σας πληροφορώ ότι στην εκδήλωση αυτή έχει προσκληθεί και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρόκειται για μια εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, που ετοιμάζει να την οργανώσει (εκτός απροόπτου) το Ίδρυμα Καραμανλή. Αν ρωτάτε πότε θα γίνει αυτή η εκδήλωση, σας πληροφορώ ότι ημερομηνία δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί…

Να σας πάω όμως λίγους μήνες πίσω, επισημαίνει ο ΒΗΜΑτοδότης  και να σας θυμίσω την εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο όπου ο Καραμανλής, όπως ενθυμείστε, εμφανίστηκε θετικά, μπορώ να πω, απέναντι στην κυβέρνηση, ενώ ο Σαμαράς έκανε μια ομιλία με κριτική (κυρίως στα εξωτερικά θέματα). Παραλίγο να το ξεχάσω. Μια παράλληλη εκδήλωση μου φαίνεται ότι ετοιμάζει και η ΝΔ (κόμμα) σε συνεργασία όμως με το Μαξίμου.

Τώρα για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω εάν σε αυτή την εκδήλωση θα κληθούν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πολύ περισσότεροι ουδείς γνωρίζει εάν θα μιλήσουν κιόλας. Μεταξύ μας όμως δύο εκδηλώσεις για τη συνεισφορά της ΝΔ στη Μεταπολίτευση δεν είναι… τoo much (όπως θα έλεγαν και οι αγγλομαθείς;). Και αυτός πιθανόν να είναι ο λόγος που το Ίδρυμα Καραμανλή μπορεί στο τέλος να κάνει πίσω. Αυτός επίσης να είναι και ο λόγος που δεν ανακοινώνει ημερομηνία.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.