Harper’s Bazaar, το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας στον κόσμο, την Κυριακή με «ΤΟ ΒΗΜΑ»

To τεύχος Οκτωβρίου του Harper's Bazaar Greece, που κυκλοφορεί με το Βήμα αυτή την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, είναι μία ωδή στη μόδα του φετινού χειμώνα.

Αυτή την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου με το Βήμα το Harper’s Bazaar, το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας στον κόσμο.

To τεύχος Οκτωβρίου του Harper’s Bazaar Greece,που κυκλοφορεί με το Βήμα αυτή την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, είναι μία ωδή στη μόδα του φετινού χειμώνα.

Σε μία σεζόν όπου το ζητούμενο είναι η άνεση, η λειτουργικότητα και η σοφιστικέ κομψότητα, οι σελίδες του τεύχους κατακλύζονται από ρούχα και αξεσουάρ που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, και που έχουν σχεδιαστεί με τους αισθητικούς όρους της διαχρονικότητας.

Από μία ολοκληρωμένη εμφάνιση δεν μπορούν να λείπουν τα λαμπερά κοσμήματα και τα εντυπωσιακά ρολόγια, που πάντα θα μας υπενθυμίζουν την αξία του χρόνου. Οι εμβληματικές προτάσεις των μεγάλων οίκων είναι εδώ και για άλλη μία φορά κάνουν κάθε σύνολο να λάμπει με άποψη και περίσσιο στυλ!

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που η ανάγκη για ανανέωση είναι επιτακτική. Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ και επαναστατικά προϊόντα για την περιποίηση των βαμμένων μαλλιών “κλείνουν” το μάτι στις λάτρεις της ομορφιάς, και όχι μόνον…

Δύο πρόσωπα που θα συζητηθούν την φετινή καλλιτεχνική σεζόν, δύο δυνατές γυναίκες, μάς μιλούν για όσα θα δούμε επί της σκηνής και επί της οθόνης, αλλά και για όσα τους δίνουν έμπνευση και δύναμη ώστε να εξελίσσονται και να μην σταματούν να μας εκπλήσσουν. Η Στεφανία Γουλιώτη και η Μυρτώ Αλικάκη ξεδιπλώνουν την μοναδικότητά τους σε συνεντεύξεις που θα συζητηθούν.

Κεντρικό πρόσωπο (cover girl) είναι η Behati Prinsloo, ένα από τα πλέον δημοφιλή πρόσωπα στο χώρο της μόδας αυτή τη στιγμή, με 9.2Μ ακόλουθους στο ίνσταγκραμ. Φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για τις σελίδες του Harper’s Bazaar Greece κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό του Λος Άντζελες.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.