Gisele Pelico: «Είμαι βιαστής όπως και όλοι οι άλλοι» ομολόγησε ο Ντομινίκ

Ο Ντομινίκ Πελικό σύζυγος της Gisele Pelico, παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου το σύνολο των κατηγοριών που του αποδίδονται

«Παραδέχομαι τις κατηγορίες στο σύνολό τους» δήλωσε ο Ντομινίκ Πελικό 71 ετών, σύμφωνα με το BFM TV, του οποίου ο δημοσιογράφος ήταν παρών στο δικαστήριο, προσθέτοντας: «Είμαι βιαστής όπως όλοι οι άλλοι σε αυτήν την αίθουσα».

Ο Ντομινίκ Πελικό ο Γάλλος η δράση του οποίου έχει αφήσει άφωνη τη Γαλλία,  νάρκωνε τη σύζυγο του Gisele Pelico επί μία δεκαετία και μετά προσέγγιζε δεκάδες άγνωστα πρόσωπα για να τη βιάσουν, παραδέχτηκε, σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, το σύνολο των κατηγοριών που του έχουν απαγγελθεί, ανέφεραν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Στο δικαστήριο με μπαστούνι

Ο Ντομινίκ Πελικό επρόκειτο να παρουσιαστεί την προηγούμενη εβδομάδα στη δίκη, αλλά η προσέλευσή του καθυστέρησε λόγω προβλημάτων υγείας.  Σήμερα, εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μπαστούνι.

Η κακή υγεία που επικαλέστηκε ο Πελικό, οδήγησε τους δικαστές να αναβάλουν την ακρόασή του αρκετές φορές την προηγούμενη εβδομάδα. Ο δικηγόρος του είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει την ακρόαση για να ζητήσει συγνώμη από την οικογένειά του.

Το κατηγορητήριο

Οι εισαγγελείς έχουν αναφέρει ότι ο Ντομινίκ Πελικό προσέφερε σεξ με τη σύζυγό του σε μια ιστοσελίδα και κατέγραψε την κακοποίηση. Εκτός από τον Ντομινίκ Πελικό 50 άλλοι άνδρες που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν βρίσκονται σε δίκη, η οποία διεξάγεται στην πόλη Αβινιόν. Οι άλλοι άνδρες μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί στο αν αποδέχονται ή όχι τις κατηγορίες τους.

Το αίτημα της Ζιζέλ Πελικό για δημόσια δίκη

Η πρώην σύζυγος του Ντομινίκ, Ζιζέλ Πελικό, τώρα 72 ετών, επέμεινε σε μια δημόσια δίκη για να αποκαλύψει αυτόν και τους άλλους άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό.

Πηγή: Reuters

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.