Συνελήφθη ο Sean «Diddy» Combs μετά από πληθώρα καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση, αλλά και trafficking. Η σύλληψή του ήρθε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, μετά από σωρεία καταθέσεων- μαρτυριών από γυναίκες, θύματά του. Την ίδια στιγμή, που το ομοσπονδιακό σώμα ενόρκων του είχε απαγγείλει κατηγορίες.

Το κατηγορητήριο ήταν απόρρητο και οι λεπτομέρειες των κατηγοριών δεν ανακοινώθηκαν αμέσως από την εισαγγελία. Ωστόσο, ο εισαγγελέας του Μανχάταν, Ντεμιάν Γουίλιαμς, είχε επιβεβαιώσει σε δήλωσή του, πως ομοσπονδιακοί πράκτορες είχαν προχωρήσει σε σύλληψη του καλλιτέχνη. Ο ίδιος δε, πρόσθεσε, ότι αναμένεται η αποκάλυψη του κατηγορητηρίου, κατά τις πρωινές ώρες, ώστε να μιλήσει εκτενέστερα για το γεγονός.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από Associated Press, ο Diddy συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο Μανχάταν.

Τι λέει ο Diddy μέσω του δικηγόρου του

«Είμαστε απογοητευμένοι με την απόφαση να ασκηθεί, κατά την άποψή μας, μια άδικη δίωξη κατά του κ. Κομπς από το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ», δήλωσε ο δικηγόρος του, Μαρκ Ανιφίλο. Ο ίδιος περιέγραψε τον εντολέα του ως μουσικό είδωλο και «στοργικό οικογενειάρχη».

Μάλιστα, δήλωσε ότι ο ράπερ είχε μετακομίσει στη Νέα Υόρκη εν αναμονή της απαγγελίας κατηγοριών από την περασμένη εβδομάδα. Σημείωσε ακόμα, πως υπάρχει από μεριάς του πελάτη του συνεργασία με τις Αρχές.

«Δεν είναι τέλειος άνθρωπος, αλλά δεν είναι εγκληματίας», εξήγησε σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του Diddy. Συμπλήρωσε, μάλιστα, «παρακαλώ κρατήστε την κρίση σας, μέχρι να έχετε όλα τα γεγονότα».

Σύσσωμη η ομάδα του μουσικού επισημάνει, ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει.