Κίνηση: Μποτιλιαρισμένοι οι δρόμοι της Αθήνας – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας - Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό.

Στο «κόκκινο» βρίσκεται για ακόμα μία ημέρα, η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Απροσπέλαστα είναι κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, ενώ υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό.

Μποτιλιάρισμα σημειώνεται στην Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα, ενώ στην έξοδο το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται από Ιερά Οδό έως Αχαρνών. Παράλληλα, οι οδηγοί θα χρειαστεί να οπλιστούν με υπομονή στην Αθηνών – Κορίνθου, από Χαϊδάρι μέχρι το Σκαραμαγκά.

Οι λεωφόροι Αλεξάνδρας, στην άνοδο, Μεσογείων, σε διάφορα τμήματά της, και Συγγρού στην άνοδο, από τον Άγιο Σώστη, καθώς και στη Σταδίου έχουν αυξημένη κίνηση. Στη λεωφόρο Κηφισίας και στην άνοδο, από Πανόρμου μέχρι το ύψος της Φιλοθέης, αλλά και στην κάθοδο τμηματικά, υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση. Την ίδια στιγμή, αντίστοιχη είναι η κατάσταση στην άνοδο, αλλά και στην κάθοδο, από το Χίλτον, στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Παράλληλα, και στην άνοδο της Καλλιρόης, καθώς και στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως, υπάρχει πυκνή ροή αυτοκινήτων. Στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα Πειραιά, η κίνηση παρατηρείται τμηματικά. Ενώ στο δρόμο, Βάρης – Κορωπίου, λεωφόρος Βεϊκου, και στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνστντίνου, στην άνοδο, σημειώνονται δυσκολίες στις μετακινήσεις. Αντίστοιχη κατάσταση παρατηρείται και στην Αλεξάνδρας, αλλά και την Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

Τέλος, στην Αττική Οδό καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτώνη υπάρχων μεταξύ Φυλής και Κηφισιάς. Στη διαδρομή Μεταμόρφωση με Κηφισιά τα οχήματα καθυστερούν 15 με 20 λεπτά.

Την ίδια στιγμή στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο τμήμα Μαραθώνος – Κηφισιάς οι οδηγοί αναμένουν 20 με 25 λεπτά. Ενώ μικρότερη αργοπορία υπάρχει στον περιφερειακό του Υμηττού, στο ύψος Αγίας Παρασκευής προς Κηφισιά, με 15 έως και 20 λεπτά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.