Για μόνιμη στοχοποίηση προσώπων από τον Στέφανο Κασσελάκη έκανε λόγο μιλώντας στο Action24 η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία χθες κατήγγειλε ότι ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τής έχει κάνει bullying. Μάλιστα κάλεσε τον κ. Κασσελάκη να δώσει συναίνεση ώστε να μπορέσει να δημοσιοποιήσει όσα έχουν ειπωθεί.

«Ό,τι είπα είναι απολύτως αληθές, διαφορετικά μπορεί να το διαψεύσει. Τον καλώ να δώσει και συναίνεση προς δημοσιοποίηση όλων όσων έχουν ειπωθεί. Ο κ. Κασσελάκης μονίμως στοχοποιεί πρόσωπα. Οι εξουσιαστικές και επιθετικές συμπεριφορές δεν έχουν χώρο σε κανένα κόμμα, προσωπικά δεν τις έχω ανεχτεί, πολλά στελέχη δεν τις έχουν ανεχτεί. Αυτές οι συμπεριφορές έχουν καταγγελθεί στα όργανα του κόμματος, στην πολιτική γραμματεία και στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ερώτηση πώς βίωσε όσα κατήγγειλε και αν φοβήθηκε απάντησε: «Δεν έχω φοβηθεί χρυσαυγίτες όταν ήμουνα στους δρόμους από την αρχή της ενήλικης ζωής μου, υπερασπιζόμενη τα δικαιώματα. Δεν έχω φοβηθεί ακροδεξιές συμπεριφορές ή συστημικές επιθέσεις. Το ότι έρχονται να αναπαράξουν είτε επιθετικό, είτε ρατσιστικό λόγο ανώνυμα τρολ του διαδικτύου ποσώς με αφορά ή με φοβίζει».