Κασσελάκης: Η κ. Νοτοπούλου να πάει στη δικαιοσύνη για το bullying

Η Κατερίνα Νοτοπούλου ζήτησε συναίνεση για τη δημοσιοποίηση μεταξύ τους μηνυμάτων κι από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη ζητήθηκε να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη γιατί ο ίδιος «δεν θα ανεχθεί καμία σκιά» όπως μετέφεραν προσκείμενες πηγές.

Μείζον, πολιτικό κι όχι μόνο, ζήτημα έχει ανακύψει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δημόσιες καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου πως έχει υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Αφότου τη Δευτέρα η βουλεύτρια Θεσσαλονίκης ισχυρίστηκε στο Mega πως ο έκπτωτος πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης την είχε στοχοποιήσει, επανήλθε στο θέμα μία ημέρα αργότερα. Μιλώντας την Τρίτη στο Action24, η νεαρή πολιτικός ζήτησε από τον Στ. Κασσελάκη τη «συναίνεση προς δημοσιοποίηση όλων όσων έχουν ειπωθεί», διότι «ό,τι είπα είναι απολύτως αληθές».

«Διαφορετικά μπορεί να το διαψεύσει», συμπλήρωσε η κ. Νοτοπούλου καλώντας τον 36χρονο Ελληνοαμερικανό να πάρει είτε τη μία είτε την άλλη πρωτοβουλία.

«Κασσελακικοί» κατά Νοτοπούλου

«Σύμμαχοι» του Στ. Κασσελάκη θέλησαν ν’ αποδομήσουν εξ αρχής τις σοβαρές αυτές αναφορές. Φερ’ ειπείν ο Ευάγγελος Αντώναρος έκανε λόγο για «πλήρη απορρύθμιση» της Κατερίνας Νοτοπούλου, πως «αναζητεί θλιβερά σωσίβια σωτηρίας» και ότι στόχος της ήταν «απλά να ρίξει λάσπη» έχοντας ως μόνο ελαφρυντικό πως «μπορεί να μην ξέρει τι σημαίνει η λέξη».

Πηγές Κασσελάκη: Δεν θα ανεχθεί καμία σκιά

Από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση. Όπως πάντως έλεγαν πηγές που πρόσκεινται στον ίδιο, επειδή «το bullying δεν είναι μια κενή λέξη» κι επειδή «πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτό» δεν είναι δυνατόν «να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης».

Γι’ αυτό και συμπλήρωσαν πως υποχρέωση της κ. Νοτοπούλου είναι «πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη».

Όπως διευκρινίστηκε προς πάσα κατεύθυνση τέλος «είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης, που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δεν θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.