Αισιόδοξος για την πορεία του ΠαΣοΚ αλλά και την έκβαση της εσωκομματικής μάχης εμφανίστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»

«Το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο σε όλες τις δημοσκοπήσεις, έχει κάνει γενναία βήματα και πρέπει να κάνει ένα ακόμη.. Το πολιτικό περιβάλλον τώρα μας ευνοεί. Είναι μια ευκαιρία που δημιουργήσαμε με κόπο και αγώνα» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης κα επεσήμανε ότι «αν πάμε καλύτερα στο λεκανοπέδιο το ΠΑΣΟΚ θα πετάξει. Καλό είναι να μην υποτιμούμε. Το ΠΑΣΟΚ σε 2,5 χρόνια κατάφερε πολλά περισσότερα από όσα είχε καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια. Μπορούμε να κάνουμε άλμα».

Τι θα αλλάξω αν εκλεγώ – Tι λάθη έκανα

«Όλοι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε και λάθη» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης όταν του ζητήθηκε μια αποτίμηση της παρουσίας του στην ηγεσία του ΠαΣοΚ. «Η δύναμή μου είναι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ και όχι οι βαρόνοι ή τα συμφέρονται. Το ΠΑΣΟΚ εξέλεξε οργανώσεις, άνοιξε γραφεία σε όλη την Ελλάδα, όχι με χρήματα του ΠΑΣΟΚ, αλλά με των μελών του».

Ως ένα από τα λάθη του ΠαΣοΚ , όπως τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, ήταν ότι «το ΠΑΣΟΚ να καταλάβει το μεγάλο ζήτημα που υπήρχε στα αστικά κέντρα και να κάνει ειδικό σχέδιο για να περάσει το μήνυμα του. Δεν πέρασε το μήνυμά μας και το πρόγραμμά μας σε όσους ανθρώπους έπρεπε. Κατά την γνώμη μου έπρεπε να υπάρχει περισσότερή παρουσία στα μέσα, ισχυρή στρατηγική στα social media και πόρτα πόρτα, να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι το πρόγραμμα μας αντιμετωπίζει τις μεγάλες ανισότητες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Έτσι το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει το κόμμα των μη προνομιούχων».

Τι είπε για τα social media

Για τη σχέση του με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Ανδρουλάκης ήταν αποκαλυπτικός. «Το Tik Tok το έκανα για να δείξω πως αν θέλω το κάνω και αυτό. Αλλά γι΄αυτά είμαστε εμείς; Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί. Θεωρώ ότι με υποτιμά και υποτιμά και τους ανθρώπους που απευθύνομαι, δηλ. τον ελληνικό λαό, να τα κάνουμε όλα για ένα περιτύλιγμα. Σπατάλησα πολλές εργατοώρες για να βρισκω λύσεις.

Για παράδειγμα να βλέπω ένα πρόβλημα πχ στεγαστική κρίση: να ψάχνω τι γίνεται στον κόσμο και να έρχομαι να λέω ότι πρέπει να κάνουμε με βάση τις δυνατότητές μας, κάποια πράγματα. Αν πρέπει να επικοινωνήσουμε κάτι στον κόσμο, πρέπει να το κάνουμε καλύτερα. Αν είναι να κάνουμε επικοινωνιακή πολιτική με χοχλιούς, σκυλάκια, γατάκια πατάτες και τομάτες, ας γίνει όριο. Καταλαβαίνω τους όρους επικοινωνίας σήμερα αλλά καταλαβαίνω ότι η Ελλάδα δεν πάει καλά».