Η πόλη Κόμπα – Μπατρού, στον Λίβανο, έγινε τόπος φρικτής σφαγής, κατά την οποία ένας άνδρας δολοφόνησε 3 μέλη της οικογένειάς του και στη συνέχεια έστρεψε τον πιστόλι στον εαυτό του, βάζοντας τέλος στην ζωή του.

Το έγκλημα ξεκίνησε όταν ο Johnny Mina, 43 ετών, πυροβόλησε τον πατέρα του, Asaad Mina, 66 ετών, και τον σκότωσε στον κήπο του σπιτιού.

Αυτό έγινε πριν μπει στο σπίτι και κλείσει την πόρτα, στη συνέχεια πυροβόλησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια το 5χρονο παιδί του. Μετά το έγκλημά του, αυτοκτόνησε πυροβολώντας τον εαυτό του.

Αμέσως έφτασαν περιπολικά της Υπηρεσίας Πληροφοριών Στρατού, των υπηρεσιών ασφαλείας και των μελών του δήμου, επέβαλαν κλοιό ασφαλείας στο σημείο και άρχισαν να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα.

Έφτασε επίσης ιατροδικαστής για να εξετάσουν τα πτώματα, προτού μεταφερθούν με ασθενοφόρα της Πολιτικής Άμυνας και του Ερυθρού Σταυρού στα νοσοκομεία της περιοχής.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι δυνάμεις ασφαλείας αφαίρεσαν την πόρτα του σπιτιού μετά από αίτημα της αδερφής του δράστη για να αναζητήσουν τον αδερφό της και την οικογένειά του, αφού βρήκαν τον πατέρα της δολοφονημένο στον κήπο.

Πηγή:ertnews.gr