Χανιά: Εξιτήριο για την 22χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στο ΒΟΑΚ

Επέστρεψε σπίτι της η 22χρονη από τα Χανιά που τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στο ΒΟΑΚ.

Η 22χρονη από τα Χανιά που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο θανατηφόρο τροχαίο στο ΒΟΑΚ, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι της.

Η νεαρή κοπέλα κέρδισε τη μάχη για τη ζωή τη, μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε ΜΕΘ. Η κατάστασή της δε, είχε κριθεί κρίσιμη από τους ιατρούς, ενώ έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τα καταφέρει.

Η ίδια πριν από λίγες ημέρες, βγήκε από τη Μονάδα, και την Πέμπτη πήρε εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται, πως η 22χρονη επέβαινε στο ίδιο όχημα με άλλους τρεις νέους, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους. Οι ηλικίες των συνεπιβατών της κυμαίνονται από 18 έως 23 ετών.

Το χρονικό του τροχαίου στο ΒΟΑΚ

Από τη σύγκρουση, οι επιβαίνοντες στο ΙΧ εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους. Στο σημείο έσπευσαν και 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αλλά και κλιμάκιο της Τροχαίας ΒΟΑΚ.

Όπως γράψαμε, οι επιβαίνοντες στο μίνι βαν δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους. Να σημειωθεί ότι στο βαν επέβαινε και μια οικογένεια με μικρά παιδιά.

Όπως έγραψε νωρίτερα το Cretalive τα δύο αγόρια άφησαν την τελευταία τους πνοή στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ το τρίτο εξέπνευσε στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χανίων, όπου μεταφέρθηκε.

Ο θάνατος των τριών νέων ανεβάζει σε 39 τα θύματα της ασφάλτου στην Κρήτη από τις αρχές του έτους, ένας αριθμός τρομακτικός.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.