Η συναρπαστική καταδίωξη γνώσεων ξεκινά για τέταρτη σεζόν στο MEGA. Το «The Chase» έρχεται τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, να προσφέρει αδρεναλίνη γνώσεων στους φανατικούς τηλεθεατές που ανέδειξαν το τηλεπαιχνίδι του MEGA σε αγαπημένη καθημερινή συνήθεια.

Η Μαρία Μπεκατώρου ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές για επόμενες, πάντα διαφορετικές και πάντα μοναδικές καταδιώξεις γνώσεων.

«Το The Chase μου έχει χαρίσει πολύ δυνατές στιγμές όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονώ για την τέταρτη σεζόν. Μου αρέσει να παρακολουθώ τις αντιδράσεις των παικτών στις καταδιώξεις και στενοχωριέμαι όταν δυνατοί παίκτες δεν περνούν στον επόμενο γύρο. Πάντως, οι δικοί μου παλμοί πιάνουν κόκκινο στον τελικό» δηλώνει η παρουσιάστρια λίγο πριν την πρεμιέρα.

Νέοι, καλά προετοιμασμένοι παίκτες έρχονται και φέτος στο «The Chase» για να διεκδικήσουν περισσότερα από 10.000 ευρώ. Μοναδικό τους εμπόδιο; Η ομάδα των Chasers, που θα βρεθεί σύσσωμη απέναντί τους στην πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν!

«Το Γεράκι», «Το Βουνό», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» και το «Σούπερ Αγόρι», παίρνουν θέση στον «θρόνο» της γνώσης και δηλώνουν έτοιμοι για ένα ακόμη πιο απαιτητικό κυνηγητό γνώσεων. Ποιος θα καταφέρει να… κρατήσει απόσταση ασφαλείας και να φύγει από το «The Chase» με ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο;