Στην πρεμιέρα του «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά μίλησε ο Γενικός Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA Σταμάτης Μαλέλης όπου αναφέρθηκε στη μεγάλη του αγάπη, την τηλεόραση, τις πολιτικές εξελίξεις και την οικογένεια του.

Ο κ. Μαλέλης αναφέρθηκε στο πάθος που αισθάνεται για την δουλειά του λέγοντας ότι «Μου αρέσει πολύ, είναι εθισμός. Αυτό το κόλλημα με την ειδησεογραφία, το καινούριο, το απρόσμενο, αυτό που δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε ένα λεπτό»

Τόνισε πως στόχος για εκείνον κάθε χρόνο είναι η πρωτιά: «Το κυνήγι της πρωτιάς δεν σταματάει ποτέ. Για μένα ο στόχος είναι να είμαστε πρώτοι. Χαίρομαι και νιώθω περήφανος που είμαστε για δυο συνεχόμενα χρόνια πρώτοι. Για εμένα βέβαια υπάρχει και μια κόκκινη γραμμή που είναι η υπερβολή γιατί αν κάνεις κάτι κίτρινο θα το πληρώσεις μετά με τόκο».

«Δεν μπορώ να κάνω απολύσεις, δεν μπορώ να διώξω κάποιον που θα πάει σπίτι του και θα πάει στην μάνα του ή στην γυναίκα του ότι από σήμερα δεν έχω δουλειά γιατί με έδιωξε ο Μαλέλης», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Είμαι υπέρ της ένωσης της Κεντροαριστεράς»

Ο κ. Μαλέλης αναφέρθηκε στο MEGA λέγοντας ότι είναι ένα έντιμο κανάλι, καθαρά δημοκρατικό: «Θα πει και τα καλά της κυβέρνησης, θα κάνει και κριτική στη κυβέρνηση». Μάλιστα, σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις εκφράζοντας την επιθυμία του για ένωση της Κεντροαριστεράς. «Έχουμε μια κυβέρνηση που έχει αρχίσει να πέφτει δημοσκοπικά και από την άλλη πλευρά δεν μπορεί να βρει βηματισμό η μεταπολίτευση και αναρωτιέμαι αυτοί που το παίζουν αρχηγοί της αντιπολίτευσης, χορηγοί του Μητσοτάκη είναι; Δεν θέλω μαγαζάκια, είμαι υπέρ της ένωσης της Κεντροαριστεράς».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι «έκανε διαφορετικά πράγματα που ξένισαν σε πολλούς, σε άλλους άρεσαν το πρόσημο ίσως να ήταν αρνητικό ίσως και θετικό. Θα τον κρίνει η Ιστορία. Εγώ δεν υποστηρίζω τον Κασσελάκη».

Παράλληλα, εξέφρασε την μεγάλη αδυναμία που έχει στην εγγονή του: «Μου έλεγαν όλοι πόσο διαφορετικό είναι να αποκτάς εγγόνι δεν το πίστευα. Όταν αγκαλιάζω την μικρή μου εγγονή είναι πρωτόγνωρα όσα αισθάνομαι, της έχω πραγματική λατρεία».

Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Φαίη Σκορδά λέγοντας ότι «ήθελα πολύ να έρθει στον σταθμό».