Η Νότιγχαμ ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και νίκησε μέσα στο «Ανφιλντ» τη Λίβερπουλ με 1-0, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί των «κόκκινων» και υποχρεώνοντας τον Αρνε Σλοτ στην πρώτη του ήττα στην Αγγλία.

Ο Χάντσον-Οντόι στο 72′, σχεδόν 20 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Άλισον, οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν ν΄ αντιδράσουν και κάπως έτσι σημειώθηκε η μεγαλύτερη έως τώρα έκπληξη στο ξεκίνημα της εφετινής Premier League.

Με οδηγό τον Χάαλαντ η Σίτι

Ο τεχνικός της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, δήλωνε χθες πως είναι σχεδόν αδύνατο να σταματήσεις τον Ερλινγκ Χάαλαντ και είχε δίκιο, καθώς ο Νορβηγός σούπερ σταρ έκανε σήμερα για ένα ακόμη ματς τη διαφορά και οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι στη νίκη με 2-1 επί της ομάδας του Λονδίνου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, ύστερα από την διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στο Nations League.

Η ομάδα του Φρανκ προηγήθηκε από …τ’ αποδυτήρια μέσα στο «Ετιχαντ» ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Γουϊσά, αλλά στη συνέχεια οι πρωταθλητές ανέλαβαν τον έλεγχο του ματς και κατάφεραν ν’ ανατρέψουν το σκορ σε 2-1, με τον Χάαλαντ να πετυχαίνει τα γκολ και να φθάνει ήδη τα εννέα στις πρώτες αγωνιστικές της νέας σεζόν στην Αγγλία!

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίωρο, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της και νίκησε τελικά εύκολα στο «Σεντ Μέρις» τη Σαουθπάμπτον με 3-0.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά και ανέλαβαν τον έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 33ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Ονάνα απέκρουσε το το σουτ του Αρτσερ.

Η φάση αυτή «ξύπνησε» τους παίκτες του Ερικ Τεν Χααγκ και δύο λεπτά αργότερα ο Ματάις Ντε Λιχτ της έδωσε την πρωτοπορία στο σκορ με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ.

Στο 41ο λεπτό ο Μάρκους Ράσφορντ με έξυπνο σουτ διπλασίασε το σκορ, βρίσκοντας δίχτυα μετά από 12 ματς, έχοντας μείνει χωρίς γκολ από τον περασμένο Μάρτιο. Ο Γκαρνάτσο στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι «Αγιοι», που παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς πόντο, έμειναν στο 76ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Στέφενς.