Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 46χρονος οδηγός που προκάλεσε τροχαίο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, παρασύροντας τριμελή οικογένεια. Ο κατηγορούμενος έφυγε με χειροπέδες από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

«Μόνο ένα τσίπουρο»

Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr ο 46χρονος κατηγορούμενος υποστήριξε ότι είχε πιεί μόνον ένα ποτήρι τσίπουρο με το φαγητό και πως δεν έτρεχε. Και εξήγησε το τροχαίο λέγοντας πως το σημείο που έγινε η παράσυρση είναι επικίνδυνο.

Δεν έπεισε

Προφανώς οι εξηγήσεις του δεν κρίθηκαν ικανοποιητικές από ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι μετά το πέρας της απολογίας του τον έκριναν προφυλακιστέο.

Το «αμαρτωλό» παρελθόν

Οπως προέκυψε από τα στοιχεία της αστυνομικής προανάκρισης ο 46χρονος κατηγορούμενος δεν είναι η πρώτη φορά που έχει προκαλέσει τροχαίο. Το 2020 είχε εμπλακεί σε τροχαίο στην Καλαμαριά όπου και παρέσυρε 77χρονη στην οποία προκάλεσε σωματικές βλάβες. Σύμφωνα με την αστυνομία από το 2007 έως το 2020 είχε εντοπιστεί άλλες πέντε φορές να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Το 2007 του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα για 90 ημέρες. Το 2008 για 180 ημέρες