Εύβοια: Νεκρό άλογο – Το πυροβόλησαν αφού τραυματίστηκε από αγριογούρουνο

Το άλογο βρέθηκε νεκρό σε περιοχή της Εύβοιας με σφαίρες στο σώμα του. Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας μετέβησαν στο σημείο. Οι πρώτες εκτιμήσεις

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βραδύ στην Εύβοια. Αλογο, στην περιοχή της Καρύστου, εντοπίστηκε νεκρό από τον ιδιοκτήτη του.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή Βαρελαίους, το άλογο βρέθηκε νεκρό με σφαίρες στο σώμα του από τον ιδιοκτήτη του ο οποίος αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας μετέβησαν στο σημείο.

Αγνωστο  κίνητρο

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το άλογο είχε μια μεγάλη δαγκωματιά στο πρόσωπο και εκτιμάται πώς δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνα και κάποιος κυνηγός, στη συνέχεια, πυροβόλησε, άγνωστο με ποιο κίνητρο και η σφαίρες του θανάτωσαν το θηλαστικό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στο σημείο μαζί με την αστυνομία υπήρξε και ένας κτηνίατρος ο οποίος διαπίστωσε πως υπήρχαν στο χώρο πατημασιές από αγριογούρουνα. Οι σφαίρες που είχε το άλογο στο σώμα του ήταν σφαίρες που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για αγριογούρουνα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.