«Είμαστε πάντα αισιόδοξοι εμείς και τις δυσκολίες έχουμε μάθει να τις ξεπερνάμε συλλογικά», απάντησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ , Νίκος Παππάς, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 3, στο περίπτερο που διαθέτει στην 88η ΔΕΘ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στην καρδιά των εξελίξεων»

«Νομίζω ότι και η παρουσία της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας εδώ, στην 88η ΔΕΘ, στέλνει ένα μήνυμα συστράτευσης, ενότητας ακόμα και με τις διαφορετικές μας προσεγγίσεις, αλλά ένα μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι στην καρδιά των εξελίξεων», είπε ο κ. Παππάς.

Με τη διοίηση της ΔΕΘ

Στη συνέχεια, σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΔΕΘ είπε: «Είχαμε συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ και με το σωματείο εργαζομένων… γνωρίζετε ότι η δική μας διακυβέρνηση κατέβαλε πολλές προσπάθειες για να αναδείξει το θεσμό και να τον επαναφέρει στο στάτους το διεθνές που αρμόζει στη διοργάνωση αλλά και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Παρουσιάσαμε το σχέδιο της ανάπλασης και εκφράσαμε και τον σκεπτικισμό μας για το μοντέλο της υλοποίησης του έργου και για το αν η επιλογή των ΣΔΙΤ θα αποβεί σε βάρος ή όχι των συμφερόντων του Δημοσίου. Δεν αξιοποιήθηκαν διαθέσιμοι ευρωπαϊκοί πόροι για να υλοποιηθεί αυτό το έργο ως αποκλειστικά δημόσιο».

Είμαστε εδώ για να προασπίσουμε τα συμφέροντα των εργαζομένων, αυτά δεν θα μολυνθούν από κάποιο εργολαβικό ιό».