Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της παραχώρησης στου ΣΕΦ στους ερυθρολεύκους.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι συζήτησαν με τον Πρωθυπουργό για την εύρεση μίας βιώσιμης λύσης για την εγκατάσταση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου ο Ολυμπιακός να κάνει δικό του το γήπεδο, με τις επαφές να αναμένεται να συνεχιστούν, προκειμένου να λυθούν τα θέματα που έχουν εμποδίσει τη μεταβίβαση τα τελευταία χρόνια.

Ποιοι άλλοι ήταν στη συνάντηση

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Άκης Σκέρτσος (Υπουργός Επικρατείας), Γιάννης Βρούτσης (Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού), Γιώργος Μυλωνάκης (ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό) Γιώργος Μαυρωτάς (Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού) και Στέλιος Κουτνατζής (Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού).

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι συζήτησαν για την εύρεση μίας βιώσιμης λύσης για το ΣΕΦ, προκειμένου να λυθούν όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια σχετικά με τις εγκαταστάσεις στην περιοχή του Φαλήρου και έχουν εμποδίσει τη μεταβίβαση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στον Ολυμπιακό.