Μεγάλη μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν η 34χρονη και ο 36χρονος που παρασύρθηκαν μαζί με το δύο ετών παιδί τους από ΙΧ στη Θεσσαλονίκη. Το ζευγάρι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τα νέα που έρχονται ειδικά για την 34χρονη είναι δυσάρεστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε, ενώ θα χρειαστεί να μπει να κάνει νέο χειρουργείο. Η 34χρονη βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της κύησής της και λόγω του σοβαρού τραυματισμού της απέβαλε.

Το ζευγάρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ενώ το 2χρονο παιδί τους βρίσκεται στην παιδοχειρουργική κλινική, εκτός κινδύνου.

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί ο οδηγός

Την ίδια ώρα ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 46χρονου οδηγού ο οποίος όπως αποδείχτηκε οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο οδηγός κατηγορείται για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων» (σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης και για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά τη Δευτέρα (16/09) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης.