«Έφυγε» χθες από την ζωή ο 61χρονος που είχε βρεθεί βαριά τραυματισμένος σε φρεάτιο ασανσέρ κτιρίου στη Θεσσαλονίκη.  Στις 2 Σεπτεμβρίου είχε εντοπιστεί ο άτυχος άνδρας μέσα σε φρεάτιο ασανσέρ νεοαναγειρόμενης οικοδομής στην περιοχή της Θέρμης.

Ο 61χρονος νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ είχε καταγγείλει ότι βρέθηκε στο σημείο επειδή κάποιοι του επιτέθηκαν για να τον ληστέψουν. Ο 61χρονος ήταν στη ΜΕΘ στο ΑΧΕΠΑ μέχρι χθες, όπου τελικά έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.

Από την αστυνομία, την οποία είχε καλέσει ο ίδιος, ερευνάται η καταγγελία του, ότι έπεσε θύμα ληστείας. Μάλιστα η έρευνα ανοίγει, καθώς την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και εξετάζει το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 09:00, όταν ένας 60χρονος άνδρας κάλεσε το 100 λέγοντας πως έπεσε θύμα ληστείας και ότι οι ληστές τον έριξαν σε φρεάτιο της οικοδομής.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική, προκειμένου να ανασύρει τον 60χρονο από το φρεάτιο, καθώς και το ΕΚΑΒ, το οποίο τον είχε μεταφέρει στο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία είχε εντοπίσει στο φρεάτιο δύο τσάντες.

Η μία περιείχε το ποσό των 1800 ευρώ, κάρτες, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα του 60χρονου, ενώ στην άλλη τσάντα εντοπίστηκε συσκευή αναγνώρισης πλαστών χαρτονομισμάτων.