Νέα Σμύρνη: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του 46χρονου – Στο στόχαστρο η αδερφή του

Τι εξετάζουν οι αρχές για τον θανάσιμο τραυματισμό 46χρονου στο σπίτι του στη Ν. Σμύρνη - Τι εντόπισαν στο διαμέρισμα των δύο αδερφών με νοητική υστέρηση.

Μυστήριο ο θάνατος ενός 46χρονου που βρέθηκε θανάσιμα μαχαιρωμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 13/09, στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη.

Ο άτυχος άντρας έμενε στο διαμέρισμα με την αδερφή του που -όπως έγινε γνωστό- είναι αθλήτρια των special Olympics.

Η αδερφή του 46χρονου, η οποία είναι ΑμεΑ, ενημέρωσε την κοινωνική Υπηρεσία του δήμου της Νέας Σμύρνης, υποστηρίζοντας πως ο αδερφός της υπέστη ανακοπή.

Σε κατάσταση σοκ, η επικοινωνία των αστυνομικών μαζί της ήταν αδύνατη αρχικά.

Τα δύο αδέρφια, άτομα με νοητική υστέρηση, δεν είχαν απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, καθισμένος στον καναπέ, ενώ η αδερφή του οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, προκειμένου να δώσει κατάθεση. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η συνεννόηση μαζί της ήταν αρχικά αδύνατη.

Οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα, αμυχές στο λαιμό και ήταν μελανιασμένος. Χθες είχε πάρει εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, μετά από χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα, ωστόσο, με όσα αποκάλυψε στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», το τραύμα που έφερε ο 46χρονος στο στομάχι δεν έχει σχέση με την επέμβαση που είχε κάνει πρόσφατα στο νοσοκομείο.

Οι Αρχές τείνουν στο σενάριο πως πρόκειται για δολοφονία.

Στο στόχαστρο των ερευνών βρίσκεται η αδερφή του 46χρονου, ενώ εκείνο που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι τα πιάτα και τα μαχαίρια είχαν πλυθεί με ιδιαίτερη σπουδή τις τελευταίες ώρες.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.