Η ένταση που καταγράφεται στην Κουμουνδούρου περνάει και στους διαδρόμους της Βουλής. Το πρωί της Παρασκευής μετακλητός υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να πάρει τα πράγματα του από το γραφείο που άνηκε μέχρι πρότινος στον έκπτωτο πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη και πλέον ανήκει στον Νίκο Παππά. Όμως, στην προσπάθεια του να μπει δεν μπόρεσε να ανοίξει με αποτέλεσμα να παρέμβει η φρουρά της Βουλής και να τον συνοδεύσει ώστε να μαζέψει προσωπικά του αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, χθες το βράδυ αντικαταστάθηκαν οι κλειδαριές της πόρτας στο γραφείο του Νίκου Παππά, ενόσω εκείνος βρίσκεται πλέον στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Πηγές από το περιβάλλον του τονίζουν ότι «υπήρξε αλλαγή στον τρόπο πρόσβασης στο γραφείο εχθές αργά το βράδυ και εκ παραδρομής δεν είχαν ενημερωθεί λόγω ώρας όλοι οι συνεργάτες» και ξεκαθαρίζουν ότι «ο υπάλληλος εργάζεται ήδη και θα συνεχίσει να εργάζεται κανονικά στο γραφείο».

Άλλες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο υπάλληλος είχε αφήσει κάποια πράγματά του στο γραφείο και θέλησε να τα παραλάβει. Όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα τότε του άνοιξαν οι αστυνομικοί και παρέλαβε όσα ήθελε.

Ορισμένες πηγές λένε βέβαια ότι είχε δοθεί εντολή να μην μπει κανένας εκτός των στενών συνεργατών του Νίκου Παππά, δίνοντας ονομαστική εντολή. Μάλιστα, έξω από το γραφείο του προέδρου της ΚΟ, ήταν φρουρά για αυτόν τον λόγο. Στην προσπάθεια του να μπει ο υπάλληλος του απαγορεύτηκε η είσοδος δημιουργώντας ένταση στους διαδρόμους.