Γεωργιάδης: Θα γίνει το αιμοδυναμικό νοσοκομείο στην Αιτωλοακαρνανία – Σταρακά: Πετάω τη δευτερολογία μου

Η δέσμευση του υπουργού Υγείας και η αντίδραση της βουλευτή του ΠαΣοΚ.

Ένα σπάνιο φαινόμενο πολιτικού πολιτισμού καταγράφηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, που απέχει πολύ από τις εντάσεις που είναι σύνηθες να σημειώνονται εντός της αίθουσας με μέλη του Σώματος.

Όλα ξεκίνησαν από την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής του ΠαΣοΚ, Χριστίνα Σταρακά στον υπουργό Υγείας για τη δημιουργία του αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Αγρίνιο. Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε ότι δεσμεύεται έτσι ώστε το νοσοκομείο στον νομό Αιτωλοακαρνανίας να γίνει επί υπουργίας του.

Η κ. Σταρακά, εξέφρασε την ικανοποίηση της και μάλιστα, αφού συνεχάρη τον υπουργό, είπε «είχα ετοιμάσει την δευτερολογία μου, αλλά την πετάω στην άκρη», εφόσον δεν χρειάστηκε εν τέλει να επιχειρηματολογήσει περαιτέρω.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η Υγεία δεν είναι θέμα ούτε του ΠΑΣΟΚ ούτε της ΝΔ, αλλά της κοινωνίας και σας συγχαίρω. Ήταν η πιο λιτή και περιεκτική απάντηση που έχω πάρει. Είχα ετοιμάσει μια δευτερολογία, την πετάω στην άκρη. Λέω προκαταβολικά ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θα κάνετε το μεγαλύτερο καλό που μπορείτε να κάνετε».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.