Βουλή: Νέα Συνήγορος του Καταναλωτή η Άννα Στρατινάκη

Η Άννα Στρατινάκη αναμένεται να προταθεί από τον υπουργό Ανάπτυξης στην επόμενη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για να αναλάβει τα καθήκοντα της.

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε ο διορισμός της Άννας Στρατινάκη ως νέα Συνήγορος του Καταναλωτή. «Πάρων» ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ αρνητική ψήφο έδωσαν τα υπόλοιπα κόμματα. Στην τοποθέτηση του, ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, σημείωσε ότι πιστεύει πολύ στην δουλειά που κάνει η κ. Στρατινάκη και υπογράμμισε ότι θα έχει την απόλυτη στήριξή του.

Μιλώντας για την ακρίβεια, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι «δεν υπάρχει, λοιπόν, ένα πράγμα που λέγεται ακρίβεια. Υπάρχουν πολλές διαστάσεις του κόστους ζωής. Τι κάνει αυτή η Κυβέρνηση; Αυτή η Κυβέρνηση κάνει μια πολιτική για να πετύχει μια ισχυρή ανάπτυξη και, αυτήν τη στιγμή, είναι στις ψηλότερες θέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και, κυρίως, είναι πολύ κρίσιμο να περάσει αυτή η οικονομική ανάπτυξη στο εισόδημα των πολιτών, στο εισόδημα των εργαζομένων, των επαγγελματιών, στα κέρδη της υγιούς επιχειρηματικότητας, στην αγορά, προκειμένου οι άνθρωποι να έχουν μεγαλύτερο διαθέσιμο εισόδημα».

Πλέον, αναμένεται να προταθεί από τον υπουργό Ανάπτυξης στην επόμενη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για να αναλάβει τα καθήκοντα της η Άννα Στρατινάκη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.