Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Μαμά, χτύπησα τρία άτομα» – Το πρώτο τηλεφώνημα του μεθυσμένου οδηγού

Ο 45χρονος οδηγός που θα βρεθεί στον εισαγγελέα τις επόμενες ώρες βγήκε θετικός στο αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη - Διασωληνωμένο το ζευγάρι.

Μάχη για τη ζωή του δίνει το ζευγάρι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην ανατολική Θεσσαλονίκη μαζί με το 2χρονο παιδί τους.

Ο 45χρονος οδηγός που θα βρεθεί στον εισαγγελέα τις επόμενες ώρες βγήκε θετικός στο αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη. Ο 45χρονος έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στο σημείο που βρίσκονταν το ζευγάρι με το 2χρονο παιδί τους. Το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλικτη πορεία του, πέφτοντας πάνω σε φράχτη σπιτιού και μπήκε μέσα στο χωράφι.

Η μητέρα του οδηγού που βρέθηκε στο σημείο αμέσως μετά το ατύχημα αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον γιο της αμέσως μετά το τροχαίο. «Μαμά, δεν θα το πιστέψεις… Χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο!», είπε αρχικά ο οδηγός. «Ελπίζω οι άνθρωποι να τα καταφέρουν».

Διασωληνωμένο το ζευγάρι

Την ίδια ώρα, σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται το ζευγάρι από το Βέλγιο, το οποίο είναι διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Μάλιστα, η κατάσταση του 37χρονου κρίνεται πιο σοβαρή.

Μάλιστα, η 34χρονη είναι πέντε μηνών έγκυος.

Οι ενήλικες αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς φέρουν τραύματα, κατάγματα, θλάσεις κ.ά.

Το 2χρονο παιδάκι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.