«Εκαναν κόντρες και ελιγμούς» – Επιβάτες καταγγέλουν οδηγούς λεωφορείου και τρόλεϊ

Τι υποστηρίζουν οι επιβάτες για την επικίνδυνη συμπεριφορά οδηγών λεωφορείου και τρόλεϊ στους δρόμους της Αθήνας.

Δύο 24ωρα μετά τις εικόνες ντροπής στην περιοχή του Μετς, με οδηγούς λεωφορείου και τρόλεϊ να έρχονται στα χέρια μετά από ατύχημα, αυτόπτες μάρτυρες μιλούν στο Live News για τα όσα προηγήθηκαν και δίνουν στο θέμα νέες διαστάσεις.

Όπως υποστηρίζουν, οι δύο οδηγοί έκαναν κόντρες στους δρόμους της Αθήνας με επικίνδυνες προσπεράσεις και σφήνες που προκάλεσαν στο τέλος το ατύχημα.

Οι επιβάτες που είχαν πληρώσει εισιτήριο για να πάνε στους προορισμούς τους, έβλεπαν τους δύο οδηγούς να τσακώνονται και τους τόνους με το πέρασμα της ώρας να ανεβαίνουν επικίνδυνα.

«Έκαναν ελιγμούς που τους κάνεις με ΙΧ. Έκαναν ακαριαίες προσπεράσεις που τους αντιληφθήκαμε ότι κάτι γίνεται», λένε αυτόπτες μάρτυρες.

Στην περιοχή του Μετς, το λεωφορείο έπεσε πάνω στο τρόλεϊ, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες.

«Στο ύψος στις Στήλες Ολυμπίου Διός το τρόλεϊ έκανε μία πολύ απότομη προσπέραση, άκρως επικίνδυνη. Τότε αντιλήφθηκα ότι κάτι συμβαίνει, ήταν τελείως αφύσικο.

Στην επόμενη διασταύρωση στο Μετς το τρόλεϊ έχει πάει στην αριστερή λωρίδα για να στρίψει με φλας κανονικά και πάει το λεωφορειάκι από τη δεξιά πλευρά παράνομα και στέκεται μπροστά του διαγώνια σαν να θέλει να τον κλείσει.

Με το που ανάβει πράσινο ξεκινάνε μαζί και ο οδηγός τρόλεϊ αντιλαμβάνεται ότι πάει να πέσει πάνω του, κάνει ελιγμό για να το αποφύγει, όμως εκείνο συνέχισε την πορεία του και τρακάρανε», είπε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Γι’ αυτές τις καταγγελίες, ο ΟΑΣΑ δηλώνει άγνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο οδηγοί απέδωσαν τα όσα έγιναν σε μια άτυχη στιγμή.

Τα όσα ακολούθησαν στο λεωφορείο μετά το ατύχημα καταγράφηκαν από κάμερες κινητών τηλεφώνων, με τους δύο οδηγούς να έρχονται στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο οδηγοί διαψεύδουν τα όσα τους καταλογίζονται εκτός φυσικά από το επεισόδιο, για το οποίο υπάρχει εικόνα.

Καρέ από τα βίντεο που εξασφάλισε το Live News ανέβηκαν στα social media, με τους χρήστες να σχολιάζουν και να ζητούν περεταίρω πληροφορίες για τα όσα έβλεπαν.

To ατύχημα και οι εικόνες ντροπής που το συνοδεύουν πυροδοτούν για ακόμα μια μέρα αντιδράσεις, εν αναμονή της απόφασης του ΟΑΣΑ για τους δύο εμπλεκόμενους οδηγούς.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.