Την ώρα που συνεδρίαζε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε παρέμβαση από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του έκανε λόγο για προβοκάτσιες σε βάρος του.

«Επειδή αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες -από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια- (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!), θέλω να ζητήσω από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Και κυρίως να μη σαμποτάρουν την επίσκεψη του Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκου Παππά, στη ΔΕΘ. Απέναντι στην εκτροπή, η ψυχραιμία, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η δύναμή μας.

Μετατρέψτε την οργή σας σε δημιουργία. Είμαι εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αποδοκιμασίες σε μέλη της Πολιτικής Γραμματείας

Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας λιγοστοί οπαδοί του Στέφανου Κασσελάκη που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα περίπου 10 άτομα αποδοκίμασαν έντονα όσα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας έχουν ταχθεί κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Η Όλγα Γεροβασίλη, ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ήταν τουλάχιστον τρία από τα στελέχη που τα «άκουσαν» για τα καλά από τους ένθερμους «Κασσελίστας» χωρίς οι ίδιοι να αντιδράσουν.

Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ διακριτική ήταν και η παρουσία της αστυνομίας που δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Βίντεο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνες έξω από την Κουμουνδούρου