Την Κυριακή με το «Βήμα» από τη σειρά ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, «Μαμά, τι θα φάμε σήμερα»

Με το «Βήμα της Κυριακής» που κυκλοφορεί μαζί από τη σειρά ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, «Μαμά, τι θα φάμε σήμερα», στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το νέο συλλεκτικό βιβλίο συνταγών της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου «Μαμά, τι θα φάμε σήμερα» από τη σειρά ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου με το ΒΗΜΑ.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς η ζωή της οικογένειας μπαίνει σε έναν ρυθμό. Ωστόσο ο προβληματισμός για το καθημερινό μαγείρεμα παραμένει και συνοψίζεται στην πιο συνηθισμένη ερώτηση των παιδιών «Μαμά, τι θα φάμε σήμερα;».

Την απάντηση έρχεται να δώσει το νέο βιβλίο της αγαπημένης μας μαγείρισσας Αργυρώς Μπαρμπαρίγου από την σειρά «ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ». Ένας μικρός, εύχρηστος τόμος που συγκεντρώνει όλες τις συνταγές που έχουν δημιουργηθεί για να εξάπτουν τη φαντασία των μικρών μας φίλων αλλά και να ικανοποιούν όλες τις διατροφικές τους ανάγκες.

Συνταγές που η Αργυρώ έχει μελετήσει σε κάθε λεπτομέρεια, στοχεύοντας στη βαθιά νοστιμιά του φαγητού αλλά και στον συνδυασμών όλων εκείνων των θρεπτικών συστατικών που θωρακίζουν τον οργανισμό των μικρών μας, χαρίζοντάς τους ενέργεια και ευεξία.

Τριάντα και μία διαφορετικές επιλογές, άλλες ιδανικές για το κολατσιό στο σχολείο και άλλες για να γίνουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του καθημερινού τραπεζιού μας. Εύκολες και γρήγορες για να μπορούν όλοι να πειραματιστούν, με υλικά οικονομικά αλλά και με leftovers που μπορούν να αξιοποιηθούν.

Πεντανόστιμα αλμυρά και γλυκά κέικ, ομελέτες γεμάτες με πράσινα λαχανικά, όσπρια, ζυμαρικά, σούπες και λαχταριστά κεφτεδάκια, τυροπιτάκια και ένα σωρόάλλες νοστιμιές.

Όλες οι συνταγές συνοδεύονται από συμβουλές και tips για σίγουρη επιτυχία ενώ υπάρχουν επιλογές χωρίς ζάχαρη και γλουτένη.

Ξεκινάμε τον Σεπτέμβρη με τον πιο γευστικό τρόπο και απαντάμε στο αιώνιο ερώτημα «Μαμά, τι θα φάμε σήμερα;» με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ : ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ «Μαμά, τι θα φάμε σήμερα;»

Αυτή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου με το ΒΗΜΑ.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25
(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίου: «ΛΕΞΙΚΌ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΏΝ ΛΈΞΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ #2»: €1,60 & «ΑΡΓΥΡΩ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ»: 0,65 €)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.