Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε προσθέτει στο portfolio της την KGM  αναλαμβάνοντας την διάθεση των αυτοκινήτων της κορεατικής μάρκας στην χώρα μας που σύντομα θα υποδεχθεί την ευρεία γκάμα μοντέλων της η οποία περιλαμβάνει από αυτοκίνητα πόλης και compact SUV έως περιπετειώδη και σκληροτράχηλα pickup.

H KGM αποτελεί την συνέχεια της ήδη γνωστής στην Ελλάδα, SsangYong η οποία με τη σειρά της έχει μια μακρά ιστορία στον χώρο του αυτοκινήτου καθώς η ιστορία της ξεκινά από το 1954. Φυσική έδρα της KGM αποτελεί τα 70 χρόνια της πορείας της η Νότιος Κορέα όπου σχεδιάζονται και εξελίσσονται τα προϊόντα της τα οποία υπόσχονται υψηλή ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τους τιμές.

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά σε επίσημη εμφάνιση τα αυτοκίνητα της KGM στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτων «Auto Athina 2024», στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα για τις τιμές και τις προδιαγραφές των μοντέλων, καθώς και για το Δίκτυο Εμπόρων που θα διαθέτουν τα μοντέλα της KGM ανά την Ελλάδα.