Σεξιστική ανάρτηση του Μασκ κατά της Taylor Swift μετά τη στήριξή της στην Χάρις

Ο Ίλον Μασκ επιτέθηκε στην Taylor Swift μετά την στήριξή της στην Κάμαλα Χάρις - Το ιστορικό της διαμάχης

Η ανάρτηση της Taylor Swift με την οποία στηρίζει την υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις προκάλεσε αντιδράσεις από τους υποστηρικτές του Τραμπ. Ωστόσο, ένα από αυτούς ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας.

Φυσικά, αναφερόμαστε στον Ίλον Μασκ. Ο μεγιστάνας ο οποίος στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ έκανε ένα άκρως σεξιστικό σχόλιο για την διάσημη τραγουδίστρια. Ο Μασκ έγραψε στον λογαριασμό του στο X: «Ωραία Τέιλορ… κέρδισες… θα σου χαρίσω ένα παιδί και θα φυλάω τις γάτες σου με τη ζωή μου».

Το χρονικό της διαμάχης

Όλα αυτό έχει αρχίσει από τον JD Vance από το Οχάιο. Ο γερουσιαστής από το Οχάιο και υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ σε παλιότερες δηλώσεις του είχε επιτεθεί στις γυναίκες που αποφασίζουν να μην κάνουν παιδί.

«Ουσιαστικά διοικούμαστε σε αυτή τη χώρα μέσω των Δημοκρατικών, μέσω των εταιρικών μας ολιγαρχών, από ένα μάτσο άτεκνες κυρίες με γάτες που είναι δυστυχισμένες με τις δικές τους ζωές και τις επιλογές που έκαναν, και έτσι θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα δυστυχισμένη», δήλωσε τότε ο Vance.

Μάλιστα, για εκείνη τη δήλωσή του είχε λάβει αρκετές αποστομοτικές απαντήσεις από πολλές γυναίκες ανάμεσά τους και η Τζένιφερ Άνιστον. Αυτή τη φορά η Taylor Swift χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη ατάκα του γερουσιαστή και συνόδευσε την ανάρτησή της με μια φωτογραφία στην οποία κρατά μία γάτα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.