Μετά από το debate μεταξύ Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ, τις δικές του εντυπώσεις θέλησε να μοιραστεί με διαδικτυακούς του ακολούθους, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.

Σε ανάρτησή του στο «X» έγραψε: «Απόψε είδαμε από πρώτο χέρι ποιος έχει το όραμα και τη δύναμη να προχωρήσει αυτή τη χώρα αντί να μας διχάζει. @KamalaHarrisθα είναι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς. Ας πιάσουμε δουλειά».

Την ίδια στιγμή, με τη δήλωσή του αυτή, τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της νυν Αντιπροέδρου, για ακόμα μία φορά.

Δίπλα στη Χάρις και η Μισέλ Ομπάμα

Στο ίδιο μήκος κύματος, και τασσόμενη δίπλα στην Κάμαλα Χάρις, βρέθηκε και η σύζυγός του, Μισέλ Ομπάμα. Η ίδια μοιράστηκε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο X, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων, πως η νυν Αντιπρόεδρος είναι η μόνη σε αυτή την κούρσα που είναι έτοιμη να γίνει πρόεδρος.

«Για άλλη μια φορά προτρέπω όλους να σηκώσουν τα μανίκια τους και να ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ – τηλεφωνική τράπεζα, χτυπήστε τις πόρτες, μιλήστε με οποιονδήποτε γνωρίζετε και τους προτρέπω να ψηφίσουν την Kamala Harris και τον Tim Walz.

Κάθε ψήφος θα έχει σημασία σε μια κλειστή κούρσα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάθεται κανείς στο περιθώριο. Απλώς διακυβεύονται πάρα πολλά».

Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Ομπάμα μέσα από ένα βίντεο είχε πάρει ξεκάθαρη θέση και είχε στηρίξει δημόσια την Κάμαλα Χάρις, για τη θέση της Προέδρου στις επικείμενες εκλογές των ΗΠΑ, που πρόκειται να διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου. Παράλληλα, και στο συνέδριο των Δημοκρατικών που έγινε στο τέλος του Αυγούστου στάθηκαν στο πλευρό της και καταχειροκροτήθηκαν.