Μιλουτίνοφ: Τουλάχιστον ένα μήνα εκτός – Οι επιλογές του Μπαρτζώκα

Διάστρεμμα δεύτερου βαθμού έδειξε η διάγνωση για τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Και η δεύτερη σεζόν μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό άρχισε με τραυματισμό για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας ο Σέρβος σέντερ είχε γυρίσει τον αστράγαλο του αριστερού ποδιού κι, όπως έγινε γνωστό μετά τις εξετάσεις, υπέστη διάστρεμμα δεύτερου βαθμού. Ιατρικώς αυτό αντιμετωπίζεται με θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα.

Πόσο θα λείψει ο Μιλουτίνοφ – Ποιες οι εναλλακτικές

Ο Μιλουτίνοφ εκτιμάται ότι θα παραμείνει εκτός δράσης για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός. Ενδεχομένως μάλιστα επιστρέψει στις αρχές Νοεμβρίου, ύστερα από έξι εβδομάδες αποχής δηλαδή, και σίγουρα αφότου έχουν αρχίσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» σε Super Cup, Euroleague (τρία ως επτά παιχνίδια), πρωτάθλημα.

Από τις 4 ως τις 31 Οκτωβρίου έχει ν’ αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Φενέρμπαχτσε, Ζάλγκιρις, Μιλάνο, Εφές, Μπάγερν, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα πριν «ανηφορίσει» στο ΟΑΚΑ (8/11). Στις 28/10 είναι προγραμματισμένο το πρώτο ντέρμπι αιωνίων στην Basket League.

Δεδομένης της απουσίας του τραυματία Μουστάφα Φαλ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πορευτεί γι’ αρχή με μοναδικό σέντερ τον Μόουζες Ράιτ και τον Φίλιπ Πετρούσεφ να προσφέρει λύσεις πηγαίνοντας στο 5.

Την περυσινή σεζόν ο Μιλουτίνοβ είχε χάσει 2.5 μήνες με κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.