Θεσσαλονίκη: Έγκυος πέντε μηνών η 34χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ – Στον εισαγγελέα ο οδηγός

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσουν ο 37χρονος και η 34χρονη οι οποίοι παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη - Υπό την επήρεια μέθης φαίνεται πως βρισκόταν ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Σοβαρή είναι η κατάσταση του ζευγαριού που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η 34χρονη ήταν μάλιστα έγκυος στον 5ο μήνα.

Το ζευγάρι μαζί με το δύο ετών παιδάκι τους ήταν πεζή σε περιοχή της Θέρμης. Κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να τους παρασύρει.

Το αντρόγυνο και το ανήλικο παιδί παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Τα νεότερα για την υγεία τους

Ο 37χρονος είχε διασωληνωθεί κατά τη διακομιδή, ενώ η γυναίκα διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υποβάλλονται σε απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις, όπως και το παιδί.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι σε σοβαρή κατάσταση (πιο σοβαρή ο άνδρας), ενώ το ανήλικο νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου. Οι ενήλικες αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς φέρουν τραύματα, κατάγματα, θλάσεις κ.ά.

Στον εισαγγελέα ο οδηγός

Υπό την επήρεια μέθης φαίνεται πως βρισκόταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε το αντρόγυνο και το 2 ετών παιδί τους, σε περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με βάση τη σχετική εξέταση στην οποία υπεβλήθη ο οδηγός. Πρόκειται για 46χρονο (ημεδαπό), ο οποίος συνελήφθη κι αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

Η τριπλή παράσυρση συνέβη γύρω στις 11 το πρωί σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές.

(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.