Σύγκρουση λεωφορείου με τρόλεϊ – Οι οδηγοί τους πιάστηκαν στα χέρια

Σύμφωνα με μάρτυρα φέρεται οι δύο οδηγοί να είχαν αρχίσει νωρίτερα τον διαπληκτισμό μεταξύ τους - Δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί

Ένα απίστευτο συμβάν είχαμε σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας όταν λεωφορείο και τρόλεϊ συγκρούστηκαν σε διασταύρωση του Μετς. Μάλιστα, οι δύο οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η παρέμβαση των επιβατών για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ένας εκ των επιβατών μιλάει στο Live News και περιγράφει τη σκηνή του επεισοδίου, και τα όσα προηγήθηκαν. Με τους δύο οδηγούς, όπως λέει, να διαπληκτίζονται κατά τη διάρκεια των δρομολογίων τους, που έτυχε χρονικά να συμπέσουν.

«Υπήρχε από πριν μία μικρή ένταση, γιατί φαινόταν ότι είχε βγει ο οδηγός του λεωφορείου και να βρίζει πολύ έντονα τον οδηγό του τρόλεϊ», περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Μανδουράκης, επιβάτης τρόλεϊ.

Ο επιβάτης θεωρεί πως το λεωφορείο συγκρούστηκε εσκεμμένα με το τρόλεϊ, επειδή ο οδηγός του ήταν εκνευρισμένος. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε οι δύο οδηγοί είχαν μία διένεξη πριν από την σύγκρουση, συγκεκριμένα από την στάση στο Σύνταγμα.

Ο ΟΑΣΑ από την πλευρά του, αφήνει για την ώρα ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του ατυχήματος. Από τη σύγκρουση δεν υπήρξαν ευτυχώς τραυματισμοί, παρά μόνο κυκλοφοριακά προβλήματα στο σημείο, μέχρι τα δύο οχήματα να απομακρυνθούν.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.