Σχολεία: Πού πήγαν Μητσοτάκης, Πιερρακάκης, Σακελλαροπούλου, Δούκας για τον αγιασμό

Σε ποια σχολεία πήγαν Μητσοτάκης, Πιερρακάκης, Σακελλαροπούλου και Δούκας για τον αγιασμό - Εικόνες από τις επισκέψεις τους.

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία και ακολουθεί ο καθιερωμένος αγιασμός. Η πολίτικη και πολιτειακή ηγεσία της χώρας κάθε χρόνο δίνει το παρόν σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Αναλυτικότερα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας παρευρίσκονται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης, συνοδευόμενοι από τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Βιέννη, όπου στις 15.30, ώρα Ελλάδας, θα έχει συνάντηση με τον Καγκελάριο της Αυστρίας Karl Nehammer. Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο ηγετών στον Τύπο, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε με τη σειρά της το κέντρο εκπαίδευσης τυφλών στην Καλλιθέα.

Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρία του ΠαΣοΚ, Χάρης Δούκας, πήγε στο 53ο Δημοτικό σχολείο της πόλης, για την τελετή του αγιασμού.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας στα σχολεία

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.